Workshop: Het belang van grenzen stellen

Inschrijven
DataProgrammaTrainer

95% van onze tijd kiezen we voor de gemakkelijke “ja”. In deze workshop leer je aan de hand van inzichten uit de neuropsychologie waarom het zo moeilijk is voor de mens om “nee” te zeggen. En ook waarom het noodzakelijk is om dit wel te leren in een samenleving vol prikkels én in een werkweek waarin we zelden nog ons werk gedaan krijgen.

In deze workshop leer je stap voor stap om meer “nee” te zeggen en je grens te stellen. Verwacht een diepgaande, motiverende workshop waarin je leert om bewust te kiezen voor meer autonomie en eigenaarschap, met als resultaat een verhoogde focus en productiviteit, meer geluk en energie.

Wat neem je mee? 

  • Je krijgt inzicht in de achterliggende processen om snel voor de gemakkelijke “ja” te kiezen
  • Je leert op welke manier je je eigen grenzen kan kennen en ook kan stellen
  • Je ontdekt welke overtuigingen je eerder naar “ja” dan naar “nee” leiden
  • Je leert om op een comfortabele manier je grens aan te geven en een voorstel te doen wat jij wel wil
  • Je gaat aan de slag met enkele technieken om je grenzen te stellen

Expert trainer

Kris Colpaert is arbeidspsychologe en gecertificeerd coach. Ze is al meer dan twintig jaar actief in de bedrijfswereld, binnen Human Resources. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaan begeleiding. Als consultant werkt ze in bedrijven vooral op de uitbouw van een positief HR beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze geeft lezingen en workshops rond haar boek ‘Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen’. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van je groeimindset, het ontwikkelen van een positieve mindset, op zoek gaan naar je passie en talenten, en je kwetsbaarheid positief inzetten zijn dan ook onderwerpen die ze met passie helpt ontwikkelen. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.

Prijs 

De kostprijs voor de workshop bedraagt €250. Prijzen zijn exclusief 21% btw. Gedeelde betaling is mogelijk in schijven. Contacteer ons om hierover af te stemmen.

Dit bedrag is inclusief een syllabus met praktische oefeningen.

Datum

Onze opleidingen vinden steeds plaats op prachtige, inspirerende plekken. We geloven er sterk in dat die artistieke plekken
jou een creatieve mindset zullen geven. Bovendien zijn ze ook goed bereikbaar van de snelweg, makkelijk bereikbaar
met het openbaar vervoer + parking voor de deur.

Wijnegem (Antwerpen)

Vrijdag 1 december 2023 van 9u30-12u30

Wijnegem (Antwerpen)
Adres: Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je hier in


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23