WORKSHOP: FOCUS @ WORK

Inschrijven
DataProgrammaTrainer

Aandacht, aandacht! Je wilt zo graag vooruit geraken met het diepe denkwerk. Maar telkens opnieuw word je afgeleid door een interessante prikkel. Focussen is steeds moeilijker in onze hyperverbonden samenleving. Je krijgt het gevoel dat je geheugen en concentratie het stilaan laten afweten. De belangrijke taken schuif je steeds meer op de lange baan. Langzaam maar zeker knaagt het aan je zelfvertrouwen. Herkenbaar?

In deze workshop maak je kennis met de kapers van focus: dopamine, cortisol en glutamaat. Door beter te begrijpen wat er in je hoofd gebeurt, ben je kapers telkens een stap voor. Je leert wat je brein nodig heeft om je aandacht te richten en vast te houden. Zodat je vooruitgang boekt in de taken die er echt toe doen. Resultaat: controle over je aandacht, je diepere denkwerk raakt af en je sluit elke dag af met meer voldoening. JIJ bepaalt waar je aandacht naartoe gaat!

Wat neem je mee? 

Via eenvoudige tools zet je wetenschap onmiddellijk om in de praktijk. Je krijgt antwoorden op vragen zoals:

  • Waarom is tempo belangrijk voor mijn brein?
  • Wat is de tol van onderbrekingen en afleiding?
  • Hoe laat ik de mist optrekken in mijn hoofd?

Inhoud

In deze masterclass word je je bewust van je breincapaciteit. Leer je hoe je brein in ‘focusmodus’ brengt. En neem je je prioriteiten onder de loep. Je ontdekt hoe je je mentaal traint. Om zowel diepe focus te ervaren als jezelf mentaal in ‘offline modus’ te krijgen. We geven je inzichten om je brein naar jouw hand te zetten. En inspireren je om je brein mentaal en fysiek in beweging te brengen. Je leert technieken om meer focus te creëren en zo succesvoller te zijn in je werk.

Voor wie is deze opleiding?

Better Minds Academy lanceert verdiepende trainingen voor coaches en HR professionals waarin we aan de slag gaan met allerlei coachmodellen, methodieken en inzichten om nog meer een coachprofessional te worden: een upgrade van kennis en skills. Deze masterclasses worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in om zo te komen tot collectieve kennis en kunde.

Til jezelf naar een hoger niveau van functioneren. Zo verhoog je resultaten en voldoening. En bereik je je volledige potentieel.

Bekijk hier het overzicht van onze masterclasses.

Expert trainer

Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In haar boek Denk Gezond Dieet Gezond (2017, Lannoo) deelt ze haar inzichten hoe je slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

Prijs 

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €250. Prijzen zijn exclusief 21% btw. Gedeelde betaling is mogelijk in schijven. Contacteer ons om hierover af te stemmen.

Dit bedrag is inclusief het boek ‘Minder werken, meer doen‘ en een syllabus met praktische oefeningen.

Data

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven. 

Wijnegem (Antwerpen)

  • 13 oktober 2023, van 9u-12u.

De Kanaal site van Axel Vervoordt.
Adres: Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem.

Schrijf je hier in


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23