Wij zijn Better Minds Academy

Better Minds Academy is een project van de Better Minds Foundation, het Corporate Social Responsibilty initiatief van Better Minds at Work.

Onze oorsprong

Elke Geraerts is CEO van Better Minds at Work, Better Minds Coaching en Better Minds Academy. Als doctor in de psychologie bekleedde Elke academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Haar wetenschappelijke kennis wilde ze breed uitdragen en daarom richtte ze in 2014 Better Minds at Work op. Elke ambieert een ‘mentale revolutie’, waarbij het gehele team van Better Minds onmisbare kennis rond mentale veerkracht verspreidt over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen. In haar boeken weet ze als geen ander psychologische inzichten te vertalen naar frisse en toegankelijke day-to-day toepassingen voor individu en organisatie.

Onze aanpak

is persoonlijk

Bij ons geen ‘one size fits all’, want elke leervraag is anders. Wij stemmen af op wat jij nodig hebt en geven je de nodige persoonlijke aandacht. Daarom kiezen we steeds voor kleine groepen waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan. Want leren doe je van en mét elkaar. Bovendien ontvang je op het einde van de opleiding een persoonlijk feedback-verslag, waarin we onze observaties delen rond jouw talenten en sterktes, je groeipotentieel, je coachingstijl enzovoort.

is praktijkgericht

Leren vraagt ook doen: experimenteren, nieuwe dingen uitproberen, je grenzen verleggen. En vervolgens reflecteren: wat werkte er en wat nog niet? Zelf oefenen maakt dus een wezenlijk onderdeel uit van onze opleidingen. Op het einde van het traject ga je naar huis met een dikke bundel vol praktijkoefeningen, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan in jouw coach-praktijk. Want je hoeft natuurlijk zelf het warme water niet uit te vinden.

is professioneel

Al onze trainers kunnen bogen op een degelijke opleiding en een jarenlange ervaring. Ook zij groeien graag: ze maken er een punt van zichzelf constant bij te scholen. En natuurlijk overhandigen we ook jou op het einde van het traject vol trots een certificaat, ten bewijze van jouw eigen professionele ontwikkeling.

is gevarieerd

Omdat niet iedereen op dezelfde manier leert, bieden we jou een mix van leermethodes aan, waarmee je je ook buiten de lessen verder kan vervolmaken. Denk aan inspirerende demo’s, links naar informatieve websites, online tips, podcasts, video’s en zo verder.

is FUN

Positieve emoties verruimen je blik en zetten je aan tot leren: “fun” mag in onze opleidingen dan ook zeker niet ontbreken. Ook onze prachtige locatie en heerlijke gezonde lunches dragen bij aan die typische Better Minds-sfeer.

Ons Engagement

Tijd is een schaars goed, en dat is voor jou wellicht niet anders. We zorgen er dan ook voor dat onze opleidingsdagen intensief en goedgevuld zijn, en jou onderdompelen in een bad vol nieuwe kennis en ervaringen. Zo garanderen we een hoog leerrendement.
En toch ga jij ’s avonds met méér energie naar huis dan toen je ’s ochtends bij ons aankwam. Dat beloven we!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


[mc4wp_form id="782"]

Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23