MASTERCLASS: BACK ON TRACK

Inschrijven
DataProgrammaTrainer

Minder herval, meer retentie

In deze masterclass, speciaal ontworpen voor leidinggevenden en HR, gaan we heel praktisch aan de slag rond volgende topics:

 • Welzijnspreventie. Waarbij we een onderscheid maken tussen primaire, secundaire en tertiaire preventie. Krijg concrete ideeën voor preventie-initiatieven binnen jouw organisatie.
 • Wat doe je best wanneer een medewerker uitvalt wegens (langdurige) ziekte? Wat zijn de behoeften van de medewerker die ziek thuis is? Wat communiceer je best wel en wat zeker niet? Hoe ga je met het team om? Via praktische cases inspireren we je over wat je best wel en niet doet.
 • Facilitatie van re-integratie. Herstarten in dezelfde omstandigheden dan die waarin de persoon uitviel, is geen slim plan. Welke dialoog voer je om ervoor te zorgen dat je medewerker duurzaam ‘back on track’ is? Hiervoor gaan we aan de slag met de 7 factoren van herstelbevorderend werk.
 • Concrete cases uit de groep. Die we vertalen naar een concreet actieplan.

Op het einde van deze masterclass ga je naar huis met hopen inspiratie. En met concrete acties die je meteen in de praktijk toepast!

Je kiest voor een masterclass bij Better Minds Academy als je:

 • Je professionele vaardigheden wil verdiepen.
 • Houdt van veel interactie en oefening (70% praktijk – 30% theorie).
 • Een toolbox van methodieken en oefeningen wil die je op maat inzet
 • Van een kleine groep houdt: maximum 15 deelnemers.
 • Op zoek bent naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten, in combinatie met het business perspectief.
 • Groei belangrijk vindt. En wil leren van experts in het vakgebied.

Voor wie is deze opleiding?

Better Minds Academy biedt verdiepende trainingen aan voor leidinggevenden en HR professionals. Daarin we aan de slag gaan met allerlei modellen, methodieken en inzichten die je kennis en skills upgraden. Onze masterclasses en workshops worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in. Zo komen we tot collegiaal leren, kennis en kunde.

Til je talenten en skills naar een hoger niveau. 

Bekijk hier het overzicht van onze masterclasses

Expert trainer

Laura Rypens is Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie(2004) met een visum van Klinisch Psycholoog. Ze combineert jarenlange ervaring in diverse bedrijfssectoren met haar expertise als coach en trainer. Ze begeleidt groei bij mensen als coach, loopbaanbegeleider en stress- en burnoutcoach. En faciliteert re-integratietrajecten naar werk na langdurige ziekte. Binnen al deze coachingdomeinen behaalde ze afzonderlijke certificaten. Als trainer faciliteert ze trajecten voor leidinggevenden en medewerkers in communicatieve vaardigheden, welzijn en re-integratie.

Binnen Better Minds is Laura een van onze experten in het Back on Track aanbod. Zo coacht ze mensen met stress- en burnoutklachten en faciliteert ze re-integratietrajecten naar herstelbevorderend werk. Ze specialiseerde zich vooral in de re-integratie naar werk na burnout en na kanker. Ook begeleidt ze opleidingen en sessies op het vlak van welzijn, omgaan met stress en re-integratie naar werk. Zowel voor medewerkers, leidinggevenden als HR.

Prijs 

De prijs voor deze masterclass bedraagt 450 euro. Dit bedrag is inclusief alle documentatie + catering, exclusief 21% BTW.

Datum

Onze opleidingen vinden steeds plaats op prachtige, inspirerende plekken. We geloven er sterk in dat die artistieke plekken
jou een creatieve mindset zullen geven. Bovendien zijn ze ook goed bereikbaar van de snelweg + parking voor de deur.

Wijnegem (Antwerpen)

 • 30 september 2024
 • 09.30 -16.30 u

Kanaalsite Axel Vervoordt

Stokerijstraat 17
2110 Wijnegem

Schrijf je hier in


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23