MASTERCLASS: COACHEN OP ANGST EN VERLANGEN

Inschrijven
DataProgrammaTrainer

Ben jij op zoek naar tools om cliënten die overspoeld worden door angsten, makkelijker tot gedragsverandering te krijgen? In deze masterclass word je bewust dat angst gaat over controle willen houden en het onzichtbare verlangen. Je leert stil te staan bij deze primaire emoties. Leert de coachee zijn angst te omarmen en keuzevrijheid te ervaren.

Angst kent vele vormen: angst voor een collega, om te falen, om patronen te doorbreken, om contact te leggen, om dik te worden, om te bellen, voor de toekomst en noem maar op. Gelukkig weten we dat angst een beschermende functie heeft. Maar wat als de angst zo intens is dat men deze niet meer de baas is? Wat als angst aanzet tot vermijdingsgedrag, ons vasthoudt in strakke patronen en de vreugde van het leven ontneemt?

Je kiest voor een masterclass bij Better Minds Academy als je:

  • Jouw (coach)vaardigheden verder wil verdiepen.
  • Houdt van veel interactie en oefening (70% praktijk – 30% theorie).
  • Een toolbox van methodieken en oefeningen wil die je op maat kan inzetten.
  • Van een kleine groep houdt: maximum 12 deelnemers.
  • Op zoek bent naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met insteek uit de positieve psychologie.
  • Groei belangrijk vindt, en van het voordeel wil genieten om van ervaren coaches feedback te krijgen.

Inhoud

Vaak gaan we als coach veel te snel voorbij aan de angstgevoelens en richten we onze pijlen op ‘het anders denken’ en op het ‘out of the comfortzone’-komen. Maar zonder erkenning van de angst zal er geen verandering komen.

Ben jij op zoek naar tools om cliënten die overspoeld worden door angsten, makkelijker tot gedragsverandering te krijgen? In deze masterclass word je bewust dat angst gaat over controle willen houden en het onzichtbare verlangen. Je leert stil te staan bij deze primaire emoties, helpt de coachee zijn angst te laten en keuzevrijheid te ervaren.

Je leert om samen met je cliënt het probleem bij de oorzaak aan te pakken. En hoe je cliënt anders kan omgaan met angst. We leren je hoe je via gesprekken en/of oefeningen op zoek kan gaan naar wat de cliënt nodig heeft om steviger in zijn schoenen te staan. Door gedachtepatronen onder de loep te nemen. We staan stil hoe jij je cliënt meer kan laten openstellen in allerlei sociale situaties. zodat die geen schrik meer hoeft te hebben voor afkeuring of kritiek van anderen.

Voor wie is deze opleiding?

Better Minds Academy lanceert verdiepende trainingen voor coaches en HR professionals waarin we aan de slag gaan met allerlei coachmodellen, methodieken en inzichten om nog meer een coachprofessional te worden: een upgrade van kennis en skills. Deze masterclasses worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in om zo te komen tot collectieve kennis en kunde.

Realiseer je talenten en til jezelf naar een hoger niveau van functioneren. Zo verhoog je resultaten en voldoening.

Bekijk hier het overzicht van onze masterclasses

Expert trainer

Johnny Weustenraed is Psychotherapeut in de Interactionele Vorming en Professionele Coach. Hij begeleidt al jaren cliënten met allerlei emotionele vraagstukken. Ook begeleidt hij managers en leidinggevenden, in diverse organisaties, hoe hij emoties in het team als een bron van informatie en kracht kunnen aanschouwen. Hij is jaren actie geweest binnen de expertisecel ACHT (Agressie en Conflict Hantering) en geeft les aan de University College Leuven-Limburg. Zijn aanpak is praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht, met concrete feedback en de nodige humor.

Prijs 

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €450. Prijzen zijn exclusief 21% btw. Gedeelde betaling is mogelijk in schijven. Contacteer ons om hierover af te stemmen. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Data

Onze opleidingen vinden steeds plaats op prachtige, inspirerende plekken. We geloven er sterk in dat die artistieke plekken
jou een creatieve mindset zullen geven. Bovendien zijn ze ook goed bereikbaar van de snelweg, makkelijk bereikbaar
met het openbaar vervoer + parking voor de deur.

Wijnegem (Antwerpen)

  • 11 december 2023, van 9u30-16u30.

De Kanaal site van Axel Vervoordt.
Adres: Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem.

Schrijf je hier in


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23