Infosessie over onze coachopleidingen

Inschrijven
Data

Op regelmatige basis organiseert de Better Minds Academy live & online infosessies over haar opleidingen tot Better Minds Coach, Loopbaan Coach, Veerkracht (stress en burn-out) coach, Organisatie Coach en Kinder & Jongeren Veerkracht Coach.

Tijdens deze gratis proeverij kom je meer te weten over de inhoud van onze opleidingen. En wat het beroep van (loopbaan) coach inhoudt. Ervaar hoe je op een bevlogen manier mensen aanzet tot gedragsverandering.

Onze trainers zijn een mix van mensen met verschillende expertises. Met als gemeenschappelijke noemer: bevlogenheid. Het gedachtegoed van CEO Elke Geraerts vormt de rode draad doorheen al onze opleidingen.

Je kiest voor een coachopleiding bij Better Minds Academy als je:

  • Jouw coachvaardigheden verder wil verdiepen.
  • Houdt van veel interactie en oefening (70% praktijk – 30% theorie).
  • Een toolbox van methodieken en oefeningen wil die je op maat kan inzetten.
  • Van een kleine groep houdt: maximum 12 deelnemers.
  • Op zoek bent naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten, met insteek uit de positieve psychologie.
  • Groei belangrijk vindt, en van het voordeel wil genieten om van twee ervaren coaches feedback te krijgen.

Ons team van expert trainers

Ontmoet onze Better Minds-familie: verschillende teamleden met één gemeenschappelijk doel:

een positieve impact creëren op mens en maatschappij. Op dat vlak zijn we erg eensgezind. Daarnaast zijn we ook allemaal verschillend – op een prettige manier dan toch. In wat we studeerden, waarop we accenten willen leggen, hoe we een leerproces faciliteren. En dat komt goed uit, want ook onze deelnemers zijn uniek en vinden dus zeker hun gading in ons gevarieerde aanbod.

Van links naar rechts: Miet Leijssen, Ann Devynck, Muriel Velu, Johnny Weustenraed, Els Schepens, Elke Geraerts & Anja Van Nueten. Worden gemist: Axelle Golinvaux & Valerie Delor.

Data

Data proeverij 

Maandag 9 september – 19h30

Maak tijdens onze infosessies kennis met onze verschillende opleidingen

Basis opleiding tot coach

De Better Minds Coach opleiding is een 6-daagse basisopleiding voor professionals die het coachen willen inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te versterken. Je krijgt als het ware een onderdompeling in de coach basisvaardigheden om je van hieruit te specialiseren als professioneel coach.

Opleiding tot Loopbaan Coach

Hoe kan je er als loopbaanprofessional voor zorgen dat mensen blijvend kunnen schitteren en voldoende uitdaging houden in hun job? Dat ze klaar zijn voor de werkplek van de toekomst, waar ze graag werken én resultaten behaald worden? Het antwoord op deze uitdagingen ligt bij individuele loopbaangesprekken, dé manier om extra draagvlak te ontwikkelen naar werkbaar, weerbaar en wendbaar werk.

Opleiding tot Organisatie Coach

Deze opleiding maakt je wegwijs in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Ze bestaat uit 4 masterclasses van telkens 2 dagen, waarin organisatie- en coachexperts jullie onderdompelen in the art of coaching in organisaties.

Als Organisatiecoach bouw je samen met het cliëntsysteem een begeleidingstraject uit: vraaggestuurd en op maat van de organisatie. Je weet de harde kant (business perspectief) en zachte kant (cultuur, mensen) te verbinden en leert je vinger te leggen op de zere plek in complexe vraagstukken, zowel op individueel-, team- en organisatieniveau. Je leert coachen tot op het niveau van de organisatie-identiteit.

Masterclasses

Wil jij jezelf op een efficiënte manier vervolmaken in een specifiek onderwerp?

Naast de basisopleiding en de diverse specialisaties biedt de Academy ook een heel scala aan masterclasses om je kennis en know-how duurzaam aan te scherpen met de meest recente inzichten uit wetenschap en praktijk.

Masterclasses rond veerkracht, leiderschap, focus, perfectionisme, positieve psychologie en systemisch coachen staan jaarlijks op onze agenda.

Schrijf je hier in


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23