In Company aanbod

In Company Trainingen

Ben je geïnspireerd door ons open aanbod, maar kies je liever voor een in company-formule? Dan is het goed te weten dat het volledige aanbod van open trainingen ook in jouw bedrijf georganiseerd kan worden.

De voordelen:

 • Jij bepaalt waar, wanneer en voor wie de opleiding doorgaat
 • De bestaande training wordt afgestemd op de specifieke noden en context van jouw organisatie
 • Je medewerkers kunnen hun normale woon-werkverkeer aanhouden
 • Jij kiest de taal waarin de opleiding gegeven wordt (Nederlands, Frans of Engels)
Meer informatie

In Company – Tailor made

Vind je in onze menukaart toch niet meteen wat je zoekt? Geen nood, dan ontwikkelen wij voor jou een training op maat van jouw specifieke opleidingsvraag. Natuurlijk altijd met die typische Better Minds-signatuur: stevig onderbouwd én hands on.

De voordelen:

 • Je kiest een thema dat aansluit bij de noden van (of een specifiek probleem binnen) je organisatie
 • De training wordt volledig op maat gemaakt door een van onze experten, uiteraard in samenspraak met jou
 • Je kan je medewerkers meerdere verdiepende workshops (=traject) aanbieden rond hetzelfde thema
 • Je medewerkers kunnen hun normale woon-werkverkeer aanhouden
 • Jij kiest de taal waarin de opleiding gegeven wordt (Nederlands, Frans of Engels)
Meer informatie

Ervaringen

Brussels Airport Company werkte 2 jaar hecht samen met Better Minds at Work, met als doel de medewerkers te helpen hun focus beter te bewaren, zowel op onze werkvloer als privé. Dit was nodig gezien we ons in een zeer sterke evoluerende wereld bevinden die alleen maar veeleisender wordt. Daarom organiseerde BAC een focus traject met keynotes en workshops rond energie, concentratie en mentale weerbaarheid in partnership met Better Minds at Work. De keynote-speakers en coaches van Better Minds at Work zijn steeds zeer professioneel, zeer duidelijk, zeer enthousiast en gaven binnen hun sessies de juiste tip & trics die onze medewerkers nodig hebben in een dergelijk focus traject. Dit traject werd zo sterk gesmaakt bij de medewerkers en daarom werd dit 1-jarig traject met nog 1 jaar verlengd en uitgebreid, met wederom een tastbare impact op de focus.

Roland CoppinManager Employee Wellbeing at Brussels Airport Company

Het team van Better Minds at Work helpt BESIX wereldwijd om een bedrijf op te zetten waarin veerkracht niet alleen wordt gepredikt, maar ook wordt getraind en ondersteund. Ieder heeft een sterk inzicht in hoe managers en medewerkers zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet, alert te zijn op degenen die onze hulp nodig hebben en hoe iedereen veerkrachtiger kan worden door in balans te blijven en voor elkaar te zorgen.

Geert AelbrechtHR Director BESIX Group

Better Minds at Work was onze belangrijkste partner tijdens onze 4e Sanofi EU Marketing & Sales Meeting in Parijs. Ons team van 80 internationale leden waren erg enthousiast over de prestaties tijdens de bijeenkomst. Het team begreep het doel van onze ontmoeting maar al te goed en bereidde een sessie voor die onze verwachtingen overtrof. Ieder heeft een stijl die ik het beste kan beschrijven als enthousiast, creatief en spontaan. Ze delen hun inzichten over het brein en mentale veerkracht op een zeer praktische manier. Bovendien communiceren ze op de best mogelijke manier met het publiek. Ze trekken de aandacht van het hele publiek en met hun kennis hebben ze veel respect ontvangen. Vervolgens volgden veel internationale teams de oproep tot actie en zijn ze al bezig met het installeren van methoden om op een meer energieke en breinvriendelijke manier te werken. Ik kan Better Minds at Work alleen maar aanbevelen.

Marie-Laure SimonartCommercial Director Europe MS, Sanofi

Het team zijn zeldzame getalenteerde mensen die in staat zijn om onderzoeksresultaten en praktijkvoorbeelden te integreren in duidelijke inzichten en praktische aanbevelingen. Dankzij hun enthousiasme en knowhow wordt veerkracht een tastbaar, concreet ding dat ertoe doet, niet alleen in wat we denken, maar zeker in wat we kunnen doen. 'Konijnen en olifanten zijn vanaf nu verschillende dieren.'

Jan Van AcoleyenHR Director Proximus

Contacteer ons

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Contacteer ons voor meer info


  info@bettermindsacademy.com
  03 297 32 23