Blog | Better Minds Academy

Tips & advies

Lees onze blog

Reviews & getuigenissen

"Ik wilde een opleiding waar er echt aandacht is voor jou als individu.
Zodat je de theorie leert toepassen op een manier die past bij jou als mens en als coach. Dat vond ik zeker en vast bij Better Minds Academy."

Ingrid ThyskensLoopbaancoach

“Johnny & Els zijn heel bevlogen, deskundige trainers. De coachopleiding is een sterke combinatie van theorie en praktische oefeningen. Daarnaast zijn er nog reflectie-opdrachten, die zorgen voor verdieping. Johnny en Els waren altijd heel complementair en enthousiast. Toch heeft ieder zijn stekte en dat maakt deze opleiding uniek. Johnny heeft een enorme coachervaring en brengt de theorie op een duidelijke, structurele manier over. Els is heel belevend, en speelt in op de vragen van de groep. Kortom, ik keek elke week uit naar de opleiding die me steeds veel energie en inspiratie gaf, en zeker op zo’n prachtige locatie!”

Jessy Van DousselareBeleidsthemabeheerder Welzijn bij Agentschap Overheidspersoneel

“Uitzonderlijk ervaren trainers die praktijkervaring mooi combineren met theoretische kaders. Els en Johnny ademen het coach zijn ten volle uit in hun doen en zijn. Er is een mooie congruentie tussen de kaders en inzichten die ze aanbrengen, hoe dit tot uiting komt in de praktijkoefeningen én hoe ze het proces begeleiden. Zoals ze zeggen: “the proof of the pudding is in the eating…”dankzij de opleiding heb ik een grotere range ontwikkeld als (veerkracht)coach: ik heb pianotoetsen die ik kende, maar al lang niet meer gebruikte herontdekt én nieuwe toetsen leren kennen, waardoor ik méér en gevarieerder kan spelen.”

Jessica BastiaenssensHR Consultant – UZ Gent

“Ik had nood aan een praktijkgerichte opleiding, met veel ruimte voor oefenen en feedback, samen met de best practices van ervaren coaches. Ook wilde ik vooral vooruitgang boeken op het coachen op diepere lagen, waarbij naast de exploratie van competenties en talenten ook drijfveren, waarden, zingeving werden onderzocht en verkend. Het evidence-based karakter van de opleiding was voor mij cruciaal in het maken van mijn keuze voor het traject van Better Minds Academy.”

Elly Janssenscursist loopbaancoachopleiding

“De opleiding tot veerkrachtcoach is een sterke opleiding vanwege de weloverwogen balans tussen theorie en oefeningen, gekaderd vanuit een wetenschappelijke achtergrond.
De tools en methodieken, de constructieve feedback, de aangereikte inzichten en vaardigheden maken dit tot een zeer verrijkende opleiding.
Johnny en Els zijn trainers met een zeer brede ervaring en slagen er bovendien in om een veilig leerklimaat te creëren dat je helpt groeien als coach én als mens. Een absolute aanrader!”

Isabel Van IngelghemManager Employee engagement and Wellbeing at Umicore

“Dankzij de opleiding tot Kinder- & Jongeren Coach zijn mijn ogen opengegaan. De opleiding biedt heel wat overzichtelijke modellen aan die mij tot diepere inzichten brachten. Een echte verrijking als ouder en coach. Daarnaast krijg ik in deze opleiding eveneens een reeks tools aangereikt om kinderen meer veerkracht te geven. Bovendien is er aandacht voor werkmateriaal dat kinderen ertoe aanzet om hun ware identiteit te ontdekken. Ik stap na deze opleiding buiten met een koffer boordevol gerichte informatie en werkmateriaal om onze opgroeiende kinderen te begeleiden en te ondersteunen om te functioneren in de grote wereld.”

Katrien VerheyenOnderwijsondersteuner Thomas More

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info

info@bettermindsacademy.com
+32 (0)3 297 32 23