Aanbod

We kozen voor thema’s met gegarandeerde impact.
Verwacht je tijdens ons aanbod vooral aan veel (inter)actie!

 

Basisopleiding Better Minds Coach

6 DAGEN

Veerkrachtcoach

6 DAGEN

Loopbaancoach

6 DAGEN

Organisatiecoach

11 DAGEN

Masterclasses

1 OF MEERDAAGSE

Basisopleiding

In deze opleiding leer je alle basisaspecten die je nodig hebt als coach. Deze 6-daagse basisopleiding tot coach richt zich naar professionals die het coachen willen inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te versterken. Na het succesvol afleggen van de opleiding kan je beginnen met specialiseren!

Ontdek meer over deze opleiding

Opleiding tot veerkrachtcoach (Stress&Burn-out)

In deze veerkracht coachopleiding specialiseren deelnemers zich in veerkracht- en stress & burn-out coaching. De rode draad doorheen deze opleiding is gebaseerd op de positieve psychologie. Bovendien nemen we inzichten uit gezondheidspreventie en curatie, het nieuwe werken, wettelijke kaders en procedures mee, telkens vertaald naar een evidence-based coachingsaanpak.

Ontdek meer over deze opleiding

Organisatiecoach opleiding

De opleiding tot Organisatiecoach maakt je wegwijs in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Deze opleiding richt zich naar iedereen die met mensen werkt in een organisatieomgeving en meer inzicht en bekwaamheid wil verwerven om kleine of grote teams en stakeholdergroepen op een effectieve en motiverende manier te coachen doorheen processen van ontwikkeling en verandering.

Bekijk deze opleiding

Loopbaancoach opleiding

Ieders loopbaan is voortdurend in beweging. Deze specialisatieopleiding voor loopbaanprofessionals is ideaal voor ervaren coaches, HR professionals en leidinggevenden die loopbaanbegeleiding willen inzetten als een krachtig instrument om mensen te begeleiden naar weerbaar, werkbaar en wendbaar werk.

Bekijk deze opleiding voor coaches (6 dagen)Bekijk deze opleiding voor HR professionals (3 dagen)

Maak kennis met onze opleidingen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsacademy.com
03 297 32 23